Articole filtrate după dată: Vineri, 18 Iunie 2021

Serviciului de Informații și Securitate, dar și cei ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat resping informațiile precum că ar fi implicate în răpirea ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus.

Funcțiile de director de spital sunt cumpărate cu cel puțin 100.000 de euro.

Ministrul în exercițiu al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, este nedumerit de propunerea colegilor de la Finanțe de a lua câte zece la sută din valoare unor proiecte în derulare pentru a suplimenta rezervele Guvernului.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aflat într-o vizită oficială la Roma, a avut o întrevedere cu Președinta Senatului italian, Maria Elisabetta Alberti Casellati.

Sistemele de sănătate, lovite puternic de pandemia de COVID-19 în ultimul an și jumătate, se confruntă în prezent cu tot mai multe diagnostice greșite, tratamente întârziate și o rată a mortalității din ce în ce mai mare, arată POLITICO Europe într-o analiză despre sistemele de sănătate din spațiul comunitar al Uniunii Europene, scrie digi24.ro.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Maia Sandu consideră că "există toate condiţiile pentru deschiderea mai multor secţii de votare în străinătate".

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, susține că membrii formațiunii care îl acuză că este un trădător și un escroc sunt „oameni vulnerabili la bani”.

O fotografie în care Igor Dodon apare alături de un zimbru mort a fost publicată, astăzi, de Renato Usatîi. Socialiștii au oferit o reacție.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în aceste zile la Roma, la invitația omologului său.

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a prezentat pe pagina sa de Facebook înregistrarea audio a convorbirii telefonice pe care a avut-o acum câteva zile cu deputata Inga Grigoriu.

Pagina 1 din 6