Articole filtrate după dată: Vineri, 02 Aprilie 2021

Dacă Înalta Curte Constituțională va spune că s-au întrunirea toate circumstanțelor pentru dizolvarea parlamentului, atunci voi emite decretul de dizolvare a Parlamentului, susține Maia Sandu.

La mai bine de 8 ani de la vânătoarea din Pădurea Domnească și mai multe amânări, trei fiind doar în ultima lună, magistrații de la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) au pus punct final dosarului.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat la reuniunea de coordonare a Inițiativei de Consolidare a Capacității de Apărare, alături de conducerea Ministerului Apărării și parteneri externi.

Președintele Maia Sandu a făcut publică lista cadourilor primite în perioada ianuarie-martie 2021.

Încă 45 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.380 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Într-un interviu acordat portalului român de știri G4media.ro, Maia Sandu a răspuns la mai multe întrebări de interes public, Una dintre ele a fost despre viitorul Legislativ.

În 2020 Moldova a cumpărat 1,127 miliarde de metri cubi de gaz rusesc cu 70 de milioane sau cu 6,6% mai mult decât anul precedent.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Situația politică actuală din Republica Moldova, precum și cea epidemiologică a fost discutată de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, care a avut o întrevedere la Guvern cu Ambasadorul SUA din țara noastră, Dereck J. Hogan.

Pagina 1 din 6