Articole filtrate după dată: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021

Liderii partidelor de dreapta se pare că nu prevăd o relansare a Blocului ACUM.

Administraţia Vladimir Putin a anunţat, vineri, expulzarea a zece diplomaţi americani, ca reacţie la sancţiunile Washingtonului, care includ expulzarea a zece diplomaţi ruşi.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a trimis Parlamentului un proiect de lege care va permite reducerea tarifelor la gazele naturale prin eliminarea unor cheltuieli nejustificate în sumă de 150 de milioane de lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

R. Moldova riscă să fie implicată într-un război regional dacă Maia Sandu va obține controlul asupra Parlamentului. Despre aceasta a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu la un post TV.

Pe fondul tensiunilor reînnoite din estul Ucrainei, Rusia a trimis 15 nave de război în Marea Neagră pentru manevre, relatează sâmbătă DPA.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Serviciul Federal de Securitate (FSB) a declarat sâmbătă că Alexander Sosonyuk, consulul Ucrainei la Sankt Petersburg, a fost luat în custodie în timpul unei întâlniri cu un rus de la care ar fi primit „informaţii cu caracter clasificat din bazele de date ale forţelor de ordine şi ale FSB”.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Găgăuzia a returnat întregul lot de vaccin AstraZeneca Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Pe când politicienii deja se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate, care pe semne vor avea loc în vara acestui an, mandatele membrilor CEC expiră pe data de 17 iunie.

Compania Premier Energy SRL și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu proiectul de lege promovat de Partidul Socialiștilor care prevede că facturile de energie electrică ale tuturor consumatorilor casnici corespunzătoare lunilor aprilie și mai ale anului 2021, să fie plătite din bugetul de stat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Agenția Servicii Publice a înregistrat cel de-al 68-lea partid din Republica Moldova.

Pagina 1 din 4