Articole filtrate după dată: Joi, 04 Martie 2021

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a venit cu noi modificări privind regulile de intrare în Republica Moldova, atât pentru conaţionali cât şi pentru cetăţenii străini.

Liderul socialiștilor Igor Dodon, care deține o colecție de accesorii de sute de mii de lei, de curând a fost observat că poartă un nou ceas de mână, estimat la aproximativ 1 500 de euro.

În timp ce ex-avocatul lui Vlad Filat Igor Popa afirmă că și-a redobândit licența de avocat, președintele Comisiei de etică și disciplină a Uniunii Avocaților Mihail Gafton spune că declarațiile avocatului nu corespund totalmente realității.

"Țara are nevoie de anticipate, de un parlament cu deputați responsabili și un guvern stabil care să oprească schemele și să scoată țara din criză".

Uniunea Pensionarilor acuză guvernarea de indiferență față de problemele materiale și socio-medicale ale pensionarilor, calificând inacțiunile guvernaților drept „un adevărat genocid”.

Persoanele care locuiesc în locuințe pasibile de privatizare vor putea face acest lucru până pe 31 mai 2024, având obligația de a înregistra dreptul de proprietate în modul stabilit prin Legea cadastrului bunurilor imobile.

Încă 23 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.800 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Este cel mai mare număr zilnic de noi pacienți raportat de la începutul epidemiei în țara noastră.

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, i-a cerut deputatului PAS Oazu Nantoi să-și prezinte scuzele publice pentru că a numit-o „agent rus”.

Consilierul prezidențial Olesea Stamate susține că decizia Curții clarifică lucrurile în ceea ce ține de competențele Guvernului interimar.

Pagina 1 din 5