Articole filtrate după dată: Miercuri, 24 Martie 2021

Președintele socialiștilor, Igor Dodon, spune că va propune mâine colegilor săi din PSRM să nu voteze pentru Guvernul propus de Igor Grosu.

Comisia parlamentară juridică, numiri şi imunități a lăsat la latitudinea parlamentarilor acordarea votului de încredere Guvernului Grosu.

Deși numărul infectărilor cu Coronavirus a ajuns la aproape 220 de mii în Republica Moldova, oamenii susțin că respectă toate măsurile de protecție.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

S-a scumpit uleiul vegetal. Prețul a fost majorat cu aproximativ opt lei, față de cel din 2020!

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Veniturile băncilor comerciale moldovenești din diferența de curs valutar în lunile ianuarie-februarie 2021 au sporit cu 9,2% (13,4 mil. lei) față de aceeași perioadă din anul 2020 și au constituit 159,23 mil. lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Premierul interimar Aureliu Ciocoi le-a cerut celor mai importante culte religioase din Republica Moldova să pună umărul pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19.

Încă 39 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 2.273 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Pe 25 martie, începând cu ora 21.45, naționala Moldovei de fotbal își va începe parcursul către preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Deputații Petru Jardan și Denis Ulanov, lipsiți acum două zile de imunitate parlamentară, au fost astăzi puși sub învinuire.

Pagina 1 din 6