Articole filtrate după dată: Joi, 07 Octombrie 2021

Inevitabilul s-a produs. Responsabilii din sănătate confirmă că România este în scenariul negru în care a fost Italia anul trecut.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În ultimele 24 de ore, alți 5.514 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 4.093 de persoane, iar cu a doua doză - 1.421.

Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, este liderul străin în care românii au cea mai mare încredere (28,8%), potrivit unui sondaj Inscop. Ea este urmată de preşedintele american Joe Biden (25,8%).

Mai mulți procurori, printre care șeful Procuraturii Anticorupție, Adrian Bordian, dar și șeful-adjunct al PCCOCS, Aurel Ciocan, și-au încetat astăzi interimatul.

Mafia se crede nemuritoare şi atunci când este atacată, ripostează cu toate resursele pe care le are la dispoziţie. În aceste momente critice, sistemul corupt moldovenesc scoate toate “rezervele”, atât bani, dar mai ales oameni.

Victor Parlicov, expert în domeniul energetic, estimează că prețul la gaz ar putea să ajungă la cifre exorbitante în plină iarnă. În același timp, volumul de gaze contractate de Moldovagaz pentru octombrie reprezintă, în opinia sa, „o problemă creată artificial, pe filieră politică”.

Încă 27 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.777 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Cifra reprezintă un record pentru țara noastră comparativ cu datele prezentate recent.

Compania americană Pfizer a solicitat autorităților de reglementare din SUA să aprobe utilizarea de urgență a vaccinului Covid-19 pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Procurorul Victor Furtună a cerut instanței 30 de zile de arest pentru Alexandr Stoianoglo.

Pagina 1 din 4