Articole filtrate după dată: Vineri, 15 Octombrie 2021

Președintele Maia Sandu a semnat vineri, 15 octombrie, decretul prin care 30 de personalități din Republica Moldova sunt decorate cu „Ordinul Republicii”, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării, marcată în acest an.

Rusia este pregătită să stabilească contacte cu Moldova.

Încă 35 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.407 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Ministerul Educației și Cercetării dezminte informația apărută în unele surse mass-media potrivit căreia școlile ar putea fi închise, iar elevii să treacă la învățământ online, în următoarele două săptămâni, din cauza crizei energetice.

Procurorul general suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

Contractul de livrare a energiei electrice între Moldelectrica și Centrala Termoelectrică de la Cuciurgan a fost prelungit până în luna martie 2022.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a desemnat un nou procuror-șef și adjunct la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Sergiu Russu este noul șef al PCCOCS, iar Vladislav Bobrov – adjunct.

Alexandru Stoianoglo susține că șefa statului Maia Sandu a manifestat mereu presiune asupra Procuraturii, după ce el a câștigat concursul la funcția de procuror general.

Pagina 1 din 4