Articole filtrate după dată: Luni, 28 Noiembrie 2022

Poliția s-a aflat la datorie și a asigurat ordinea publică și la întrunirea de astăzi, 28 noiembrie, din centrul Capitalei, la care au participat în jur de 3.800 de persoane.

Pasiunea unor moldoveni pentru bucătăria asiatică, în special sushi, l-a făcut pe Shigeki Iimura să vină, acum 20 de ani, la Chișinău.

Curtea Supremă de Justiție a respins recursul procurorilor, care au cerut arest la domiciliu pentru fostul președinte al țării. Astfel, Igor Dodon rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sărbătorile de iarnă îi vor găsi pe bălțeni cu buzunarele goale. Asta pentru că, după majorarea tarifului la energia electrică, majoritatea oamenilor au primit facturi duble. Aceștia sunt șocați de sumele pe care le-au primit și spun că nu au idee cum se vor descurca mai departe.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Președintele României nu vede niciun risc privind viitorul politic al Republicii Moldova, în urma unor intervenții ale Kremlinului, fiind de părere că puterea de la Chișinău are clar o abordarea pro-europeană și pro-reformă.

România va continua să aducă o contribuție substanțială la apărarea colectivă a NATO, a spus Klaus Iohannis, în timpul unei declarații comune cu Jens Stoltenberg, Secretar General al NATO

Fostul șef al statului, Igor Dodon, nu revine în arest la domiciliu. Recursul procurorilor a fost respins de Curtea Supremă de Justiție.

Perspectiva strategică pentru Republica Moldova este de a fi solidari cu Ucraina și de a merge împreună spre Uniunea Europeană.

Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, susține că va semna un ordin prin care termenul de răspuns la solicitările de informație de la instituție să fie redus de două ori.

Aleksandr Lukașenko și-ar fi schimbat bucătarul, servitorii și gardienii, după ce ministrul de Externe din Belarus a fost otrăvit de FSB. Declarația îi aparține afaceristului rus Leonid Nevzlin.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 3