Articole filtrate după dată: Marți, 19 Octombrie 2021

Șirul victoriilor răsunătoare ale echipei Sheriff Tiraspol în faza grupelor din UEFA Champions League a fost întrerupt în meciul cu Inter Milano.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Contrabandiștii ucraineni intră cu avioanele în România fără să fie depistați pentru că beneficiază de complicitatea polițiștilor de frontieră, iar în ultimele două dăți nici măcar nu se știe ce au adus, de fapt, pe teritoriul țării.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Livrările de gaze ale Gazprom către ţările din afara CSI (Comunitatea Statelor Independente) au crescut în perioada 1 ianuarie – 15 octombrie 2021 cu 13,1%, la 152,2 miliarde de metri cubi (bcm), cu 17,6 bcm mai mult decât în perioada similară din 2020, a anunţat luni compania rusă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

 

Țigările trebuie să fie scumpe. Pentru că ele sunt droguri și după asta fumătorii trebuie să fie lecuiți din banii pe impozite, nu?

Publicat în IMPORTANT VOICE

Ex-premierul Ion Sturza susține că înțelege într-o oarecare măsură grija premierului Nataliei Gavrilița pentru cetățenii din stânga Nistrului, însă să nu uite că două treimi din consumul de gaze al regiunii revine la două întreprinderi controlate de regimul separatist - Centrala de la Cuciurgan și Uzina metalurgică de la Râbnița.

Încă 36 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.715 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut astăzi, 19 octombrie, o discuție telefonică cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Situaţia devine tot mai critică în spitalele din ţară. În secţiile cu profil COVID nu mai sunt locuri.

Adjunctul procurorului general suspendat din funcție, Ruslan Popov, va fi plasat în arest preventiv pentru 20 de zile.

Pagina 1 din 4