Articole filtrate după dată: Miercuri, 13 Octombrie 2021

Moldova împrumută acum energie electrică din Ucraina pentru a acoperi necesităţile ţării, după ce Termocentrala de la Cuciurgan a redus volumul livrat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

La următoarea sesiune plenară, Sovietul Suprem din Transnistria intenţionează să adopte o declaraţie.

În ultimele 24 de ore, alți 4.170 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.104 de persoane, iar cu a doua doză - 1066.

Încă 28 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 2.052 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Situaţie dezastruoasă la Centrul COVID-19 de la Moldexpo. Se întâmplă nu doar din cauza numărului mare de bolnavi care ajung aici, ci şi a reţelei electrice suprasolicitate sau, mai degrabă, inexistente.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut mai multe declarații în cadrul unui briefing, după încheierea ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, cu privire la situația aprovizionării cu gaze naturale a Republicii Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, este convins că limba oficială a ţării este româna. Totuşi, acest subiect nu ar trebui să dezbine societatea şi să creeze dispute între politicieni.

Republica Moldova nu va rămâne în sezonul rece fără gaz natural. Asigurarea vine din partea prim-ministrei Natalia Gavriliţa.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Secretul offshore va fi anulat pentru a asigura o transparență maximă în activitatea companiilor din Republica Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4