Articole filtrate după dată: Miercuri, 05 Mai 2021

4% din populaţia Republicii Moldova a fost vaccinată împotriva COVID-19. Potrivit Ministerului Sănătăţii, campania de imunizare se accelerează.

Fostul deputat român, Cristian Rizea, reținut la Chișinău în luna noiembrie 2020 și eliberat zilele trecute afirmă că fostul oligarh Vladimir Plahotniuc i-a propus un post de deputat în Parlamentul RM, înainte de alegerile din februarie 2019.

Consilierul municipal, ex-deputatul Veaceslav Nedelea, părăsește Partidul Democrat.

Platforma Da respinge ideea unui bloc electoral creat împreună cu PLDM, merge pe cont propriu la alegerile anticipate din 11 iulie și se arată convinsă că va accede în următorul Legislativ.

Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck Hogan, a avut astăzi, o întâlnire cu preşedintele Comisiei Electorale Centrale Dorin Chimil, cu vicepreşedintele Vladimir Şarban şi secretarul Comisiei, Maxim Lebedinschi.

”Răpirea lui Mykola Ceaus reprezintă un atentat direct la securitatea națională a Republicii Moldova”.

Igor Dodon îl laudă pe Alexcandr Lukașenko pentru modul în care a reprimat protestele din Belarus. Acest lucru reiese dintr-o discuție a celor doi.

Moldovenii pot alege serul cu care să se vaccineze împotriva COVID-19.

Magistrații de la Ciocana au respins ca neîntemeiată plângerea avocaților lui Veaceslav Platon împotriva ordonanței Procurorului General.

Încă 23 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Pagina 1 din 5