Articole filtrate după dată: Marți, 06 Aprilie 2021

Canalul de Telegram INDEX, care a publicat mai multe informații exclusive despre răpirea judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, vine cu noi detalii.

Mai mulți deputați ai fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate se află într-o vizită oficială la București. Aceștia au avut deja o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Petrolul se ieftinește în continuare pe piața internațională, la benzinăriile din România și Ucraina, dar nu și în Republica Moldova.

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a declarat marți că încă evaluează dacă vaccinul anti-Covid AstraZeneca are o posibilă legătură cu formarea rarelor cheaguri de sânge, care au fost raportate în mai multe țări.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 46 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 773 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Propunerea lui Igor Dodon ca statul să se împrumute de la BNM pentru a ajuta mediul de afaceri și cetățenii în contextul crizei pandemice a provocat un val de critici, atât din partea Băncii Centrale, cât și a experților, care precizează că legislația nu permite o astfel de operațiune, dar și odată acceptată, ar provoca pagube imense, inclusiv devalorizarea leului și creșterea prețurilor.

Consilierii PSRM şi cei din Platforma DA au creat în CMC o alianţă a mafiei imobiliare care promovează şi votează proiecte funciare scandaloase.

La nicio săptămână după instituirea stării de urgenţă, iresponsabilitatea cetăţenilor continuă să fie la ordinea zilei. Deși situația epidemiologică rămâne destul gravă, unii ignoră normele epidemiologice.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Başcanul din Găgăuzia, Irina Vlah, consideră corectă decizia "de a îngheţa procesul electoral".

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 6