Articole filtrate după dată: Luni, 06 Septembrie 2021

Deputatul PAS Olesea Stamate susține că în scurt timp ar urma să fie constituită comisia de evaluare a activității procurorului general.

Până la 1 octombrie, Ucraina va permite autovehiculelor cu numere de înmatriculare transnistrene să se întoarcă în regiune.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Activitatea directorului Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), Ruslan Flocea, va fi evaluată ca şi în cazul procurorului general.

Oamenii care se gândesc la suicid trec prin durere sufletească intolerabilă. Ei trebuie să știe însă că soluții la durere există. Există tratament, există posibilitatea de a vorbi și de a primi susținere de la cei din jur, dar și de la specialiști.

În ultimele 24 de ore, alți 6.417 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizați 3.929 de persoane, iar cu a doua doză - 2.488.

Socialiștii au anunțat după ședința Comitetului Executiv Politic al PSRM despre intenția de a primi în echipa partidului foști funcționari și demnitari de rang înalt din cadrul instituțiilor publice centrale.

Încă 9 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 392 în rândul persoanelor nevaccinate.

Jean-Paul Belmondo, un gigant al cinematografiei franceze, a murit luni, la vârsta de 88 de ani, conform leprogres.fr.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Curtea Constituțională a respins cererea Procuraturii Generale de suspendare a acțiunii Legii cu privire la Procuratură, adoptate recent de majoritatea parlamentară.

Pagina 1 din 5