Articole filtrate după dată: Vineri, 03 Septembrie 2021

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, este convins că Vlad Plahotniuc i-ar fi transmis lui Igor Dodon o sumă de bani în anul 2019, însă acest lucru nu poate fi demonstrat.

Potrivit reprezentanților Centrului de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, situația pandemică prin COVID-19 se agravează, iar incidența îmbolnăvirilor încadrează Capitala în Cod Roșu de alertă epidemică.

Primăria Chișinău a alocat din fondul pentru combaterea infecției COVID-19, suma de 3 milioane de lei.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, consideră că dânsul și președintele Maia Sandu urmăresc aceleași scopuri și putea să iasă un tandem foarte bun pentru a stopa schemele de corupție și de a asigura supremația legii în R. Moldova.

În ultimele 24 de ore, alți 7.214 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizați 4.110 de persoane, iar cu a doua doză - 3.104.

Încă 8 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 710 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 612 în rândul persoanelor nevaccinate.

Rata de vaccinare, cel puțin cu prima doză, în rândul cadrelor didactice a crescut la aproximativ 70%, anunță prim-ministrul Natalia Gavrilița, cu referire la date ale Ministerului Educației.

Congresul Comunităților Ruse din Moldova cere președintelui Maia Sandu „să-și retragă semnătura, care a fost pusă în mod imprudent sub declarația comună a participanților la „Platforma Crimeea”.

Guvernul de la Chişinău a expediat Kievului o solicitare de amânare cu câteva luni a deciziei impuse de autorităţile ucrainene, prin care se restricţionează accesul la frontiera ucraineană pentru maşinile cu numere de înmatriculare transnistrene.

Pagina 1 din 4