Articole filtrate după dată: Vineri, 17 Septembrie 2021

O majorare a tarifului la gaze pentru consumatori este posibilă după intrarea în vigoare a unei noi metodologii de calcul a preţurilor.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Potrivit unor studii de specialitate, cele mai multe medicamente pe care le au acasă majoritatea oamenilor sunt cele pentru răceli, vitaminele și suplimentele alimentare.

Cetățenii ruși vor alege timp de trei zile noua componență a Dumei de Stat, cele mai multe voturi din străinătate Rusia le așteaptă din Republica Moldova, unde a deschis un număr record de secții.

Societatea pe acţiuni mixtă moldo-rusă "Moldovagaz" mizează să prelungească actualul contract cu "Gazprom" pentru furnizarea de gaze către Moldova de la 1 octombrie 2021.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În ultimele 24 de ore, alți 4.741 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.386 de persoane, iar cu a doua doză - 1.355.

Încă 9 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.042 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 17 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 874 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.

Centralele hidroelectrice ucrainene care funcţionează pe râul Nistru duc la distrugerea ecosistemului acvatic şi a râului.

Magistrații de la Buiucani au respins cererea de extrădare a fostului judecător ucrainean, Nicolae Ceaus, pe motiv că acesta se află pe teritoriul Ucrainei.

Angelica Caraman este noua președintă a Comisiei Electorale Centrale (CEC), fiind aleasă pe 17 septembrie.

Pagina 1 din 4