Articole filtrate după dată: Marți, 14 Septembrie 2021

Directorii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie vor fi demiși. O decizie în acest sens ar urma să fie luată, după ce instituția va trece printr-o evaluare. Declarațiile au fost făcute la Punctul pe Azi, de la TVR Moldova.

În ultimele 24 de ore, alți 5.585 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.623 de persoane, iar cu a doua doză - 1.962.

La momentul actual situația în cadrul Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, unde sunt internați bolnavii de COVID, este sub control.

NHS, Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie, lansează cel mai mare studiu din lume pentru un test de sânge care poate detecta peste 50 de tipuri de cancer înainte de apariția simptomelor.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Au apărut noi detalii în cazul aeronavei ucrainene care a fost implicată în contrabanda cu țigări în România și, ulterior, reținută la Briceni.

După ce Veaceslav Platon a anunțat că o dă în judecată pe jurnalista și cofondatoarea TV8, Mariana Rață, prezentatoarea a venit cu o reacție.

Încă 12 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.143 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 14 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 945 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.

Preşedintele Maia Sandu a declarat că Guvernul nu va interveni în negocierile cu privire la încheierea unui nou contract pentru furnizarea gazelor naturale ruseşti către Moldova.

Scheme criminale și de corupție la primăria Trușeni. Astăzi, 14 septembrie, Centrul Național Anticorupție (CNA) a efectuat percheziții și a reținut patru funcționari, inclusiv pe primar.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 4