Articole filtrate după dată: Luni, 13 Septembrie 2021

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu contraargumente față de afirmațiile jurnalistei Natalia Morari vis-a-vis de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

Jurnalista Angela Gonța este sfătuită să-și închidă contul de Facebook, dar și ușa de la TV8, pentru binele tuturor.

Conform unui nou studiu de specialitate, 36% dintre cei care au avut COVID-19 nu au în sânge anticorpi împotriva sindromului respirator acut sever cu coronavirus 2 (SARS-CoV-2).

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Republica Moldova și alte țări din regiune se confruntă cu un nou val al pandemiei COVID-19.

În ultimele 24 de ore, alți 5.455 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.498 de persoane, iar cu a doua doză - 1.957.

A fost compătimit și chiar i s-a promis ajutor. Din fericire, lucrurile nu stau atât de rău precum au scris internauții și, ulterior, presa.

Încă 15 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 746 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 599 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) vine cu o reacție după ce primarul Ion Ceban a menționat astăzi că foști angajați ai SIS l-ar fi avertizat că în sistemul de canalizare ar putea fi aruncate pastile ca „nu cumva să nu pută”.

Vicepreşedintle Parlamentului al RMN necunoscute, Galina Antiufeeva, a spus că, fără ajutorul Rusiei, Transnistria pur şi simplu nu ar fi supravieţuit.

Pagina 1 din 4