Articole filtrate după dată: Miercuri, 01 Septembrie 2021

Experta internațională în sănătate publică, Ala Tocarciuc, a declarat că Guvernul trebuie să asigure testarea gratuită a profesorilor, dacă se vrea protejarea educației de calitate.

Prim-ministra Natalia Gavriliță a venit cu explicații, după ce mai mulți lideri politici au declarat că majorarea numărului de ministere va conduce spre majorarea cheltuielor.

În ultimele 24 de ore, alți 7.976 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizați 4.494 de persoane, iar cu a doua doză - 3.482.

Biroul național Interpol a transmis secretariatului general al Organizaţiei Internaţionale a Poliţiei Criminale Interpol din Lyon, Franța, o solicitare.

Încă 5 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 579 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 512 în rândul persoanelor nevaccinate.

Serviciul de Grăniceri de Stat din Ucraina a confirmat faptul că începând cu 1 septembrie curent este interzisă traversarea frontierei de stat ucrainene pentru vehiculele cu numere transnistrene.

M-am bucurat să aud că România va fi alături de noi în realizarea parcursului european. Doar prin eforturi comune vom reuși să facem lucruri frumoase pentru cetățenii noștri.

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, o acuză pe președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, de incompetență .

Politicienii uită să fie populiști? Nu-i nimic, populiști pot fi și jurnaliștii

Publicat în IMPORTANT VOICE
Pagina 1 din 5