Articole filtrate după dată: Miercuri, 18 Martie 2020

Arina Spătaru, deputată în Parlamentul de la Chişinău din partea blocului ACUM, a venit cu un mesaj în susținerea ministrului Sănătății și a personalului medical.

5 persoane fizice și 33 de agenți economici s-au ales cu procese-verbale și au fost amendați pentru că nu au respectat măsurile de prevenire a COVID-19. Suma amenzilor aplicate este în jur de 800.000 lei.

Oamenii de știință din Australia spun că au identificat modul în care sistemul imunitar al organismului uman combate virusul Covid-19.

”Cu profund regret trebuie să anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam”, anunță organizatorii pe site-ul oficial al concursului.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Preşedintele Igor Dodon a explicat efectele instituirii stării de urgenţă în Moldova, care a fost declarată în ajun de Parlament pentru o perioadă de 60 de zile, până la 15 mai 2020.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului (MADRM) a anunţat mai multe măsuri de protecţie în contextul ninsorilor şi îngheţurilor puternice, prognozate pentru finele săptămânii curente de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Grupul politic Pro Moldova a declarat că-l va acționa în judecată pe fostul coleg de partid, Eugeniu Nichiforciuc, după ce acesta a declarat că ex-democrații ar fi primit sume impunătoare de bani pentru a pleca din PDM.

Presa rusă scrie că în Rusia, până în acest moment, au fost confirmate 114 persoane infectate cu Coronavirus, dintre care în zece cazuri transmiterea infecţiei a fost locală.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în Spania a ajuns la 13.716, iar cel al deceselor cauzate de acest coronavirus la 558, a anunţat, miercuri, şeful Centrului de alerte şi urgenţe sanitare spaniol, Fernando Simon.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ambasada SUA în Moldova "continuă să funcţioneze, iar Ambasadorul Dereck Hogan şi membrii personalului, rămân la Chişinău, lucrând pentru menţinerea relaţiilor bilaterale de care Statele Unite şi R. Moldova se bucură de atâţia ani de zile".

Pagina 1 din 6