Articole filtrate după dată: Vineri, 20 Martie 2020

În ultimele 24 de ore, 95 de persoane suspectate de infecție cu noul coronavirus au fost testate.

Orașul Sângerei a intrat în carantină. Asta după ce o femeie, recent revenită din Marea Britanie, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

O tânără de 22 de ani s-a pomenit cu 3 telefoane luate în rate și un credit de 4.000 de lei, după ce și-a pierdut buletinul de identitate.

Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a difuzat un comunicat în care-și exprimă speranța că Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului curent, se vor desfășura, chiar dacă coronavirusul se răspândește rapid în lume.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Masca trebuie purtată nu doar pe gură, dar şi pe nas.

Medicii din R. Moldova trec, poate, cel mai dur examen din experiența lor, odată cu apariția și creșterea cazurilor de coronavirus în țara noastră.

Susținătorii grupului de deputați Pro Moldova, desprins recent de la Partidul Democrat, împart în aceste zile la Drochia și Rezina pachete cu măști chirurgicale, un flacon cu dezinfectant și pliante cu informație despre partid și cu îndemnul de a adera.

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, răspunde, într-un editorial, la ceea ce numeşte dezinformarea Republicii Populare Chineze cu privire la originile COVID-19.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Igor Dodon a declarat că Moldova este gata să facă faţă pandemiei de coronavirus. Despre aceasta el a declarat vineri, în emisiunea sa săptămânală "Preşedintele răspunde".

În orașul Sângerei a fost raportat primul caz de infectare cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre o femeie de 59 de ani, care a revenit pe 16 martie din Marea Britanie.

Pagina 1 din 7