Articole filtrate după dată: Joi, 05 Decembrie 2019

Moldoveanca Elena Cojuhari a devenit cea mai bună studentă străină a anului 2019 în Rusia.

Aderarea Moldovei la Uniunea Europeană este sprijinită de 39,7% din cetăţenii ei, iar pentru integrarea în Uniunea Economică Eurasiatică pledează 36,3%.

La Penitenciarul nr. 13 a fost numit un nou director interimar – Tudor Morari, care vine să-l înlocuiască pe Andrei Saracuța.

Deputatul Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, a făcut alegerea. Democratul a renunțat la mandatul de consilier municipal în favoarea funcției de deputat.

Deputații au comentat decizia Procuraturii Anticorupție privind reluarea investigațiilor pe finanțarea din exterior a Partidului Socialiștilor, încetată, printr-o ordonanță, în vara lui 2019.

Deputaţii au votat joi, 5 decembrie, în prima lectură proiectul bugetului de stat pentru anul 2020.

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 10,7 mil. euro, dintre care 9,25 mil. euro din partea Comisiei Europene pentru implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Socialiştii sunt gata să anuleze în Parlament Legea antipropagandă. Asta a declarat pentru Publika TV Adrian Lebedinschi, şeful comisiei cultură şi mass-media.

Mai multe instituții mass-media au primit ieri, pe adresele de e-mail, o scrisoare anonimă intitulată „Mafia Procurorilor”, fiind dedicată presei, Consiliului Superior al Procurorilor și Procurorului General.

 Deputatul neafiliat Octavian Țîcu a venit la ședința Parlamentului de astăzi cu un „clopot al Unirii”, primit cadou pe 1 decembrie de la 3 mii de elevii de la patru licee din Capitală, pentru al transmite aleșilor poporului.

Pagina 1 din 4