IMPORTANT IN SOCIETATE

Am citit cu mult interes această erupție de creativitate a deputatului Bolea. Dacă sesizarea dată nu ar fi avut antetul parlamentului și nu ar fi fost semnată, aș fi crezut că asistăm la o farsă.

Publicat în IMPORTANT VOICE

Ceremonia de primire a donațiilor umanitare din partea României a fost umbrită de comportamentul iresponsabil și inutil al persoanelor care au fost prezente acolo, în frunte cu Dorin Chirtoacă. Pentru că acesta a luat cuvântul înainte și a agitat spiritele. Dar să urmărim imaginile.

Publicat în IMPORTANT VOICE

Numărul lucrătorilor medicali din R. Moldova infectați cu COVID-19 a ajuns la 1.121 cazuri.

În Republica Moldova au fost confirmate încă 129 de cazuri noi de coronavirus din 971 teste efectuate.

În Republica Moldova au fost confirmate încă 129 de cazuri noi de coronavirus din 971 teste efectuate.

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a eliminat joi, 7 mai, zvonurile cu privire la purtarea măștilor în locurile închise.

Aeronava cu care miniștrii Sănătății și de Interne de la București urmau să se întoarcă în România a fost reținută pe aeroportul din Chișinău aproape jumătate de oră, din cauza că nu ar fi plătit taxele aeroportuare, chiar dacă potrivit tratatelor internaționale aeronavele oficiale sunt scutite de astfel de taxe.

Ion Ceban, edilul Capitalei, afirmă că ar fi descoperit de ce mereu strada Albișoara e inundată când plouă.

Ceremonia de acordare a ajutorului umanitar Republicii Moldova de către România nu s-a lăsat fără incidente.

Copiii, mai ales la vârste fragede, deseori contractează infecții virale, lucru firesc pentru perioada de creștere a copilului. Pentru a proteja copii de complicații, trebuie evitată administrarea antibioticelor, antitusivelor sau preparatelor antipiretice, care sunt improprii pentru perioada de copilărie, în special pentru copiii de vârstă fragedă.

Pagina 1 din 7