IMPORTANT IN SOCIETATE

Râurile otrăvite din care beau apă Chișinăul și Odesa au fost prezentate pe canalul de Youtube Взял и Поехал.

Cetăţenii moldoveni care locuiesc peste hotare şi revin pentru perioade scurte în ţara noastră nu ar trebui să fie obligaţi să-şi procure poliţa medicală.

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) informează că a fost aprobat Regulamentul privind subvenționarea întreprinderilor și organizațiilor necomerciale, rezidente ale Republicii Moldova, care au instituit șomaj tehnic și/sau staționare, ca urmare a situației epidemiologice, cauzate de COVID-19.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Dumitru Diacov, confirmă că liderul democraților, Pavel Filip, a propus acum două zile excluderea din fracțiune a lui Eugeniu Nichiforciuc.

Guvernul României face un gest umanitar, de solidaritate pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru sistemul de sănătate din această ţară, la 30 de ani de la trecerea liberă a Prutului, a declarat miercuri prim-ministrul Ludovic Orban.

Vera Godoroja, felcer din cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Căușeni s-a stins din viață după o luptă grea cu noul coronavirus.

Un convoi de camioane cu echipamente de protecţie împotriva COVID-19 pleacă în această dimineaţă din România către Republica Moldova.

Compania Date Inteligente a efectuat un studiu național în care a abordat principalele aspecte sociale, economice și politice din ultima lună.

Numărul lucrătorilor medicali din R. Moldova infectați cu COVID-19 a ajuns la 1.074 cazuri.

Numărul pacienților tratați de COVID-19 în R. Moldova a depășit pra

Pagina 1 din 4