IMPORTANT IN SOCIETATE

O persoană infectată cu noul coronavirus din cinci nu prezintă vreun simptom al bolii COVID-19, conform concluziilor unui studiu realizat într-unul dintre principalele focare ale pandemiei din Germania şi dat publicităţii luni, transmite AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 4 persoane au murit în R. Moldova, după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

În Republica Moldova au fost confirmate încă 127 cazuri de coronavirus din 696 de teste efectuate.

Una spune la Chișinău, alta transmite la Minsk. În timp ce se erijează în marele luptător în războiului împotrivia coronavirusului, îndemnând oamenii să respecte măsurile de restricție, Igor Dodon proslăvește administrația prezidențială a Belarusului, afirmând că acțiunile șefului statului în acest sens ar fi „un exemplu”.

15 deputați pensionari au activat, pe parcursul anului 2019, în Parlamentul R. Moldova.

"Pentru preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, creditul rusesc nu reprezintă drumuri, pensii şi salarii, ci este un argument politic puternic în campania sa electorală pentru un al doilea mandat prezidenţial", consideră politologul şi istoricul Alexei Tulbure.

Un focar cu COVID-19 a fost localizat în cadrul Spitalului Clinic Municipal Sfânta Treime din Capitală.

Președintele Partidului Nostru și primarul de Bălți, Renato Usatîi, avertizează că șeful statului, Igor Dodon, a dat start procedurii de preluare sub control a Curții Constituționale.

După o ședință de câteva ore, deputații democrați au ieșit la declarații pentru presă, pe scările Parlamentului. Liderii PD au declarat că, după discuții aprinse, s-a ajuns totuși la o decizie comună - rămân în coaliția de guvernare, alături de Partidul Socialiștilor.

Numărul pacienților tratați de COVID-19 în R. Moldova a depășit pragul de 1.400 de cazuri.

Pagina 1 din 4