IMPORTANT IN SOCIETATE

Compania americană de imunoterapie Inovio Pharmaceuticals Inc a anunţat miercuri că vaccinul său experimental pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus a dovedit că produce anticorpi protectori şi răspunsuri ale sistemului imunitar la şoareci şi porcuşori de Guineea

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 4 persoane infectate de COVID-19 au murit după ce au luptat împreună cu medicii mai multe zile cu virusul.

Guvernul de la Kiev a decis reluarea activității a 66 de puncte de control de la frontiera cu UE și Republica Moldova, informează UNIAN.

În Republica Moldova au fost confirmate încă 213 de cazuri noi de coronavirus din 1.502 teste efectuate.

Mai mulți membri și simpatizanți ai partidului Șor au protestat astăzi în fața Președinției.

Un grup de iniţiativă, reprezentat de foşti judecători constituţionali şi jurişti profesionişti, insistă pe necesitatea reformei în domeniul jurisdicţiei constituţionale din Republica Moldova.

Grupul parlamentar Pro Moldova este gata să sprijine Guvernul "pe care îl va propune liderul Platformei DA, Andrei Năstase", în cazul în care actualul Guvern va fi demis.

Deși afară plouă, doi muncitori de la Spații Verzi au fost surprinși cum udă aleile cu flori.

Democrata Valentina Buliga a fost numită în funcția de directoare generală a Casei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în cadrul ședinței Guvernului de azi, 20 mai.

„Avia Invest” SRL a rambursat integral datoriile către Autoritatea Aeronautică Civilă, în valoare de 22,6 milioane de lei, inclusiv toate cheltuielilor privind executarea datoriei.

Pagina 1 din 6