IMPORTANT IN SOCIETATE

R. Moldova ar putea intra în stare de urgența la aproape două săptămâni de la depistarea primului pacient infectat cu noul coronavirus, Covid-19.

Faptul că autorităţilor Moldovei nu le pasă de popor nu este o noutate, însă situaţia cu alegerile din Hînceşti a arătat că şi opoziţia are aceeaşi atitudine faţă de alegătorii săi, consideră avocatul Eduard Rudenco.

Serviciul Fiscal solicită persoanelor fizice să depună declaraţiile pe venit după 1 aprilie.

Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, și ministrul Educației, Corneliu Popovici sunt noii consilieri ai președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cere Parlamentului să declare stare de urgență în R. Moldova

Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, consideră că noua alianță PDM-PSRM este „virusată” de la bun început, fiindcă democrații și-au trădat electoratul.

În satul Bălceana din raionul Hâncești a fost instituită carantină, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Primăvară cu surprize. Meteorologii anunță precipitații sub formă de ninsoare în luna martie.

Luni, 16 martie, PDM şi PSRM au semnat Acordul de constituire a noii majorităţi parlamentare. Textul Acordului a fost publicat pe site-ul Partidului Socialiştilor.

Cercetătorii americani au analizat cât timp poate supravieţui virusul pe carton, plastic şi oţel inoxidabil. SARS-CoV-2 rezistă de la câteva ore la câteva zile, în funcţie de suprafaţă, arată un studiu.

Pagina 1 din 5