IMPORTANT IN SOCIETATE

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici, imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”.

Partidul Politic Platforma DA solicită autorităților să formeze o celulă de criză în cazul problemelor energetice și să demareze de urgență toate formalitățile necesare pentru semnarea unor noi acorduri cu autoritățile de la Moscova și Kiev, pentru a asigura livrarea gazului rusesc în R. Moldova.

Agenţia Mondială Anti-Doping a decis să suspende Rusia de la toate evenimentele sportive majore din următorii 4 ani, inclusiv Jocurile Olimpice din 2020 şi Campionatul Mondial de Fotbal din 2022.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

La originea tuturor problemelor cu care s-a confruntat și continuă să se confrunte Republica Moldova a fost corupția tolerată și de multe ori încurajată de politicieni, organele care trebuie să o combată, dar și de cetățeni.

Oferta surpriză pentru cumpărarea postului de televiziunea Prima TV din România. Potrivit informațiilor Paginademedia, oferta a venit de la ex-președintele PDM.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Igor Dodon insistă pe faptul că eliberarea condiţionată a fostului premier Vlad Filat a fost pregătită de Guvernul Maiei Sandu.

După ce Comisia Electorală Centrală a stabilit că Partidul Șor a primit donații ilegale pentru campania electorală la parlamentarele din 24 februarie, CSJ a obligat partidul politic să achite o sumă impunătoare statului.

Administrația Penitenciarului nr.13 a solicitat în recursul, depus împotriva deciziei de eliberare lui Vlad Filat din detenție, suspendarea încheierii Judecătoriei Ciocana, casarea acesteia și pronunțarea unei noi decizii prin care cererile depuse de Penitenciarul nr. 13 şi avocatul condamnatului să fie respinse ca fiind neîntemeiate.

Pensia femeilor care stau în concendiul de îngrijire a copilului va fi calculată în funcție de venitul mediu lunar al persoanei asigurate.

196 de femei au ajuns primare în urma alegerilor locale generale din acest an, comparativ cu 185 – la scrutinul din 2015.

Pagina 1 din 4