IMPORTANT IN SOCIETATE

 

Președintele Igor Dodon spune că are un idol politic. Este vorba de omologul său rus, Vladimir Putin.

„E un exemplu pentru mine, în multe privințe”, a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, transmite  Agora.md.

Șeful statului a făcut această declarație în contextul discuției despre o eventuală participare a sa în cursa pentru un nou mandat de președinte.

„Nu am decis încă dacă voi participa sau nu. Această decizie o vom lua la partid și nu cred că va fi mai devreme de mijlocul anului viitor. 

E un compliment pentru mine dacă mă comparați cu Vladimir Putin. El pentru mine e un exemplu în multe privințe. Știu că nu împărtășiți aceeași părere”, a declarat Dodon.

 

 

 

Câteva filmulețe compromițătoare cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ar putea să apară în spațiul public.

Olga Buzova a fost triumfătoare la ultimul eveniment monden, iar faptul că a purtat culoarea pasiunii din cap până în picioare, pare că i-a adus mult noroc!

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Ne dorim un dialog bun între țările noastre și credem că Republica Moldova este un partener de încredere.

Scrisoarea grupului de magistrați de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, prin care acuză procurorii de intimidări și presiuni, urmează să fie examinată de către procurorul general al R. Moldova.

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, neagă acuzațiile mai multor politicieni precum că intenționat nu se prezintă la ședințele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) „pentru a-l proteja pe judecătorul Oleg Sternioală”.

Fostul ministru al Justiţiei, Olesea Stamate, consideră că şedinţele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sunt blocate intenţionat de actualul ministru Fadei Nagacevschi.

Întrevederea Maiei Sandu cu Nathaniel Rothschild, proprietarul Aeroportului Internațional Chișinău, poate fi apreciată ca trădare de patrie.

Pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova în 2020, CEC a estimat cheltuieli în valoare de 167.356,2 mii lei.

Procurorul general spune că nu cunoaște unde se află Ilan Șor.

Pagina 1 din 4