IMPORTANT IN SOCIETATE

În ultimii doi ani, 262 de medici din Republica Moldova și-au depus dosarele pentru a obține drept de practică pe teritoriul României.

După ce Avia Invest a ajuns în mâinile miliardarului rus Andrei Goncearenko, Partidul Acțiune și Solidaritate anunță că va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu care acţionează vădit împotriva interesului naţional al Republicii Moldova.

Centrale nucleară de la Muehleberg (Elveţia) a fost deconectată vineri de la reţea, după 47 de ani de activitate, eveniment ce a marcat debutul renunţării Elveţiei la energia atomică.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Valoarea totală a subvenţiilor şi împrumuturilor externe din bugetul de stat al Moldovei pentru 2020 este de 11,07 miliarde de lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Duminică, la Comrat au avut loc mai multe festivităţi cu ocazia celei de-a 25-a aniversări de la formarea Autonomiei Găgăuze.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională a Moldovei (BNM) au convenit asupra unor măsuri pentru atenuarea poverii asupra bugetului de stat la plata obligaţiunilor şi a dobânzilor ce trebuie achitate băncii.

Preşedintele Igor Dodon a declarat că, de la 1 ianuarie, Moldova va primi gazul rusesc pe itinerarul tradiţional, prin tranzitarea Ucrainei.

Sezonul sărbătorilor de iarnă este în toi, iar petardele și artificiile se vând, practic, la fiecare colț, deși multe sunt ilegale.

Republica Moldova își întărește "poziția" de zonă gri, postură din care țara noastră nu va cunoaște dezvoltare și evoluție.

Compania „Avia-Invest”, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, confirmă că NR Investment Limited a cedat controlul asupra companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest”.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4