IMPORTANT IN SOCIETATE

Operatorii sistemelor de transport al gazelor naturale din România şi Ucraina au semnat un acord de interconectare care permite furnizarea gazelor din Turcia şi sudul Europei către Ucraina şi Republica Moldova, a anunţat miercuri compania ucraineană, transmite Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Un fost șef de secție din cadrul DIFE a Inspectoratului Național de Investigații a fost reținut cu câteva clipe în urmă pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău, în proximitatea Ministerului Afacerilor Interne, de către ofițerii Centrului Național Anticorupție.

Doi fotoreporteri, trei traducători și un redactor din cadrul Agenției de Stat „Moldpres” vor fi restabiliți în funcție începând cu 1 ianuarie 2020.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor îndeamnă consumatorii să fie mai atenți și să manifeste o atitudine precaută, atunci când aleg și procură produsele pentru masa de sărbătoare.

Statul va extinde categoriile de beneficiari ai alocațiilor lunare de stat acordate victimelor reabilitate ale represiunilor politice.

Un microbuz plin cu cărți și cadouri care venea din România în Moldova a fost oprit la vamă și supus unui control strict.

După ce săptămâna trecută Primăria a început să evacueze gheretele din Capitală, agenții economici se grăbesc să instaleze altele în loc.

Guvernul a aprobat ieri o decizie prin care a permis vânătoarea „pentru reglementarea numerică” a animalelor din fondul forestier gestionat de Agenția Moldsilva.

Guvernul nu va renunța la inițiativa de a anula reducerea de 50% la import pentru mașinile hybrid, deși deputatul Liviu Vovc a depus un amendament în acest sens, iar mai mulți cetățeni au inițiat și o petiție publică prin care solicită păstrarea cotei de acciz în mărime de 50% pentru toate tipurile de motorizări hybrid.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

După ce Renato Usatîi ar fi făcut dezvăluiri în cadrul unui Live, precum că un fost șef de la MAI lua haine din magazin fără ca să le plătească, un blogger anunță pe pagina sa că Andrei Năstase a achitat deja costumele.

Pagina 1 din 4