IMPORTANT IN SOCIETATE

 Președintele Igor Dodon rămâne primul în clasamentul politicienilor, fiind apreciat cu cele mai multe note mari, între 7 și 10, de către respondenții unui sondaj realizat de compania IMAS.

Prioritatea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova pentru anul 2020 este pregătirea pentru alegerile prezidenţiale.

Denis Vieru a fost ales cel mai bun sportiv al Moldovei în 2019 în opinia Asociației Presei Sportive din Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Preşedintele Igor Dodon a lansat iniţiativa modificării Legii privind emisiunea obligaţiunilor de stat ale Moldovei.

Reprezentantul politic al Transnistriei, Vitalii Ignatiev, şi-a exprimat regretul că întâlnirea cu omologul său moldovean Alexandru Flenchea, nu a adus rezultate privind semnarea protocolului final al reuniunii în formatul "5+2" de la Bratislava.

Guvernul a aprobat astăzi Regulamentul privind menţinerea navigabilităţii aeronavelor şi a produselor, reperelor şi dispozitivelor aeronautice şi autorizarea întreprinderilor şi a personalului cu atribuţii în domeniu.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Persoanele care achită bunurile sau serviciile prin intermediul cardului bancar vor putea beneficia de premii bănești în mărime de 1.000 sau 1.500 de lei, în cadrul „Loteriei fiscale”.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Procurorul General Alexandru Stoianoglo a declarat că dosarul privind pretinsa finanțare ilegală a Partidului Socialiștilor (PSRM) va fi investigat în continuare, iar episodul video în care președintele Igor Dodon îi spune lui Vlad Plahotniuc că primea bani din Rusia, servește temei pentru a fi pornit un dosar penal.

Dacă duminica viitoare vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate, trei partide politice vor accede în Parlament.

Salariile moldovenilor sunt de cinci ori mai mari decât 26 de ani în urmă, conform datelor deținute de expertul economic Veaceslav Ioniță.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4