IMPORTANT IN SOCIETATE

Importurile de produse de origine vegetală în Uniunea Europeană se vor face conform unor noi reguli.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În urmă cu exact 30 de ani, la Timişoara izbucnea revolta anticomunistă, Revoluţia din ’89, cum îi spunem astăzi, care a schimbat istoria recentă a României.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a expediat Procuraturii Generale o solicitare în care cere informaţii despre cum decurge dosarul celor 7 profesori turci expulzaţi în septembrie 2018.

Reprezentanții Chișinăului și Tiraspolului vor încerca să identifice un compromis privind definitivarea Protocolului rundei de negocieri în formatul „5+2” de la Bratislava, desfășurată la începutul lunii octombrie curent.

18 milioane de euro vor fi oferiţi ţării noastre de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, Tuberculozei şi Malariei.

Dan Balan este unul dintre cei mai râvniți bărbați din Europa de Est. Îl iubesc, în egală măsură, româncele, moldovencele, rusoaicele și, mai nou, și bulgăroaicele.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Săptămâna trecută, în Capitală au fost înregistrate 12 cazuri de tuberculoză, dintre care 11 în colectivităţi şi unul la Centrul Ftiziopulmonologic.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va prezenta vineri în Camera Comunelor proiectul de lege privind retragerea ţării din Uniunea Europeană, declanşând procesul de adoptare parlamentară, astfel încât ieşirea din UE să se producă la 31 ianuarie 2020, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul Democrat face un joc destul de abil, iar rezultatele vor fi simţite către primăvară.

Transnistria este astăzi un proiect de afaceri care permite tuturor participanţilor să câştige bani, a scris pe facebook expertul Institutul Naţional de Studii Strategice, Artiom Filipenko.

Pagina 1 din 4