IMPORTANT IN SOCIETATE

Prim-ministrul Moldovei, Ion Chicu prevede un viitor bun pentru economia țării noastre, unul poate chiar foarte bun, dacă-l raportăm la evoluția acestui sector în ultimii ani.

Traseul Chişinău-Ungheni, care trebuia să fie reparat până la sfârşitul acestui an, nu va fi dat în exploatare la timp.

În ultima perioadă multe dintre accidentele rutiere se produc din cauza că șoferii nu țin cont de regulile de circulație rutieră.

Viitorul sediu al Ambasadei Statelor Unite la Chișinău ar putea fi construit în alt loc decât pe terenul Stadionului Republican.

Fostul secretat de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, accede în Parlament pe listele supleante ale Partidului Democrat.

Șeful Î.M „Regia Autosalubritate”, Eugeniu Axentiev, are cel mai mare salariu dintre toți directorii de întreprinderi municipale. Axentiev ridică câte 45.000 de lei pe lună.

Vladimir Voronin îl acuză pe Vlad Plahotniuc că i-a luat toate afacerile fiului său. Liderul PCRM a declarat în cadrul emisiunii InPROfunzime că Oleg Voronin a ajuns șomer de când la guvernare au venit democrații.

De ceva timp, tot mai mult se vehiculează că Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti (PILG) ar putea ajunge sub controlul unor investitori din Rusia.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Rusia a distribuit substante dopante sportivilor săi și și-a sărbătorit triumfal medaliile de aur, ca și cum erau trofee de război. Sărbatoarea, confiscată de mașina de propagandă a statului, s-a transformat rapid în isterie antioccidentală.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Acum câteva săptâmâni Guvernul Chicu a anunțat că Rusia va oferi Moldovei un credit în valoare de 500 de milioane de dolari, ulterior în presă au apărut informații că Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură (AIIB), înfiinţată de China, a aprobat acordarea unui împrumut de 500 de milioane de dolari Rusiei.

Pagina 1 din 5