IMPORTANT IN SOCIETATE

Delegația Guvernului Republicii Moldova în frunte cu Prim-ministrul Ion Chicu a participat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor membre GUAM.

Pe 16 decembrie, va avea loc prima întrevedere a reprezentanţilor politici ai Moldovei şi Transnistriei, Alexandru Flenchea şi Vitalii Ignatiev.

Cozi masive s-au format în afara secțiilor de votare din Londra, în ziua alegerilor generale anticipate.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Raionul Anenii Noi a înregistrat cele mai multe divorțuri în anul 2018: 446.

Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România a anunțat retragerea de pe piață a medicamentului Debridat – un sirop pentru copii, folosit în afecțiuniloe gastrointestinale.

O zonă economică liberă între Republica Moldova și Ucraina ar putea fi construită în viitor.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) va oferi Moldovei $50 mil. pentru achiziţionarea gazelor, în caz că va fi nevoie de livrări alternative.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fostul prim-ministru, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, pledează pentru consolidarea forţelor de centru-dreapta, pentru ca la alegerile prezidenţiale să-l înlăture pe Igor Dodon de la putere.

Şefa adjunct a Direcţiei generale educaţie tineret şi sport Chişinău, Viorica Negrei, spune că a fost emis un ordin prin care se interzice colectarea banilor în instituţiile de învăţământ şi cele preşcolare din municipiu în special în ajun de sărbătorile de iarnă.

După ce în 2016, Guvernul Filip a decis să transforme în datorie de stat creditele de urgență oferite de către BNM celor 3 bănci care au fost lichidate, până la momentul actual cetățenii au achitat 9,5% din miliardul furat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 5