IMPORTANT IN SOCIETATE

Fără suport financiar extern, Republica Moldova poate supraviețui, dar nu are nici o șansa de dezvoltare. În ultimii 20 de ani, țara noastră a beneficiat de un suport financiar extern în mărime de 37,8 miliarde de lei, dintre care 56 la sută sau 21,3 miliarde de lei sub formă de granturi, constată economistul Veaceslav Ioniță.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Primarul general, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere la Guvern cu premierul Ion Chicu.

Pe parcursul acestui weekend, polițiști au depistat în trafic 42 de șoferi în stare de ebrietate, care se deplasau pe traseele din țară.

Vicepreşedintele Parlamentului, Alexandru Slusari, solicită să fie continuat procesul de investigare privind frauda bancară.

Un bărbat de 39 de ani din Mordovia a fost condamnat în Rusia pentru escrocherie.

După ce victimele exploziei de la Râșcani au povestit cu lacrimi în ochi că apartamentele au fost jefuite, poliția anunță că 2 carabinieri au fost reținuți.

Moscova a predat luni Ucrainei cele trei nave de război pe care le capturase anul trecut în urma unui incident naval în Marea Neagră, a anunţat Ministerul de Externe rus, citat de TASS, cu trei săptămâni înaintea unui summit destinat să relanseze reglementarea conflictului din estul Ucrainei.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În ultimii 20 de ani, Moldova a beneficiat de un suport financiar extern în mărime de 37,8 miliarde lei, dintre care 56% sau 21,3 miliarde lei sub formă de granturi și 16,5 miliarde lei creșterea netă a împrumuturilor externe.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Odată cu căderea Guvernului Maia Sandu şi plecarea ei în opoziţie, este puţin probabil ca în Moldova "să se întâmple ceva similar cu Maidanul ucrainean, a spus politologul rus Alexei Muhin.

Fostul președinte PDM, Vladimir Plahotniuc, spune că fracțiunea Partidului Democrat a votat pentru demiterea Guvernului Sandu „dintr-un reflex de autoapărare” și abia pe urmă votul a reprezentat o „notă dată Guvernului Sandu la capitolul profesionism”.

Pagina 1 din 4