IMPORTANT IN SOCIETATE

Fracțiunea PSRM trece în regimul de formare a unui nou Guvern tehnocrat.

Este stare de dezastru la Veneția din cauza inundațiilor provocate de o maree, a doua cea mai gravă din istoria orașului-lagună.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Şeful Delegaţiei UE în RM, Peter Michalko, afirmă că susţinerea oferită de Uniunea Europeană Moldovei "va depinde de implementarea reformelor", dar nu de "combinaţiile politice".

Asiguratul încadrat într-un grad de dizabilitate severă cauzată de o afecțiune generală va beneficia de pensie de dizabilitate în raport cu stagiul de cotizare efectiv realizat, dar nu mai puțin de 2 ani.

Blocul ACUM consideră că cea mai bună garanţie pentru continuarea cooperării în cadrul coaliţiei cu PSRM este demisia Preşedintelui Igor Dodon.

Cabinetul de miniștri a dat aviz pozitiv, în ultima ședință, unei inițiative legislative care propune mecanismul de impozitare a persoanelor fizice care colectează produse agricole din horticultură și fitotehnie și obiecte a regnului vegetal. În această categorie sunt incluse și nucile.

Orgoliului lui Igor Dodon, președintele țării, e cu mult mai mare decât al fostului premier, Maia Sandu.

Scandal în comuna Grătieşti, din municipiul Chişinău. Mai mulţi locuitori au ieşit astăzi la protest pentru a cere sistarea activităţii unei întreprinderi de producere a betonului, din localitate.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Consiliul Național pentru Curriculum din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a aprobat marți, 12 noiembrie, introducerea orelor de fotbal în școli.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Igor Dodon spune că s-a întâlnit în această dimineață cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, la solicitarea acestuia.

Pagina 1 din 5