Articole filtrate după dată: Marți, 08 Octombrie 2019

Deputatul Vladimir Cebotari nu a mers la audierile de azi în comisia parlamentară care investighează presupusul puci anticonstituțional din luna iunie a acestui an.

În Republica Moldova nu există o asociație națională care ar promova interesele legitime și ar contribui la extinderea participării părinților în guvernarea instituțiilor de învățământ.

Gheorghe Cavcaliuc, Valeriu Cemârtan și Alexandru Cladco au fost audiaţi privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale.

Google a descoperit o vulnerabilitate a sistemului de operare Android, care permite hackerilor să preia controlul asupra telefoanelor.

Alegerile locale generale din 20 octombrie nu sunt incluzive. O analiză efectuată sub egida Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte, reprezentată de mai multe organizații nonguvernamentale, arată că persoanele cu dizabilități și cele de etnie romă sunt subreprezentate în procesul electoral.

Rata sărăciei absolute la nivel naţional ar fi de 30,2 la sută, faţă de cea înregistrată de 12,7 la sută, dacă populația nu ar beneficia de remitențe, prestații sociale și alte plăți.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Șoferiţa care a provocat accidentul cumplit de pe strada Alba-Iulia a murit la spital.

De la anul, amatorii de cumpărături din străinătate prin intermediul platformelor online vor fi nevoiţi să plătească TVA pentru coletele cu produse de uz personal ce depăşesc valoarea de 200 de euro.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Propunerea a fost expusă de șeful Direcției construcții capitale, Alexandru Panfili, care a prezentat luni, 7 octombrie, proiectul Programului de investiții capitale pentru anul 2020.

Nimeni nu a fost în drept să transmită dreptul la concesiunea aeroportului către persoane terţe.

Pagina 1 din 4