Articole filtrate după dată: Luni, 07 Octombrie 2019

Grupul de cetățeni care s-a aflat în greva foamei începând cu 3 octombrie, în fața Parlamentului, și-a încheiat astăzi acțiunea.

Numărul procurorilor din Republica Moldova este dublu față de media țărilor care fac parte din Consiliul Europei, în timp ce numărul judecătorilor este considerabil mai mic.

Primăria Orhei platește milioane de lei pentru întreținerea parcului de distracții „OrheiLand”, afacere inițiată de Ilan Șor.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Asociaţia "Parlamentul 90", din care fac parte deputaţii din prima legislatură, condamnă "postulatele antinaţionale" ale Preşedintelui Igor Dodon, lansate de la tribuna Adunării Generale a ONU.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat luni, 7 octombrie, un Ghid al Integrității Medicale destinat conducătorilor de instituții medicale, dar și angajaților din spitale.

Mișcarea Extinction Rebellion Moldova a organizat Flashmobul „Criza de Mediu ne omoară cu zile”.

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) susțin că Ion Ceban și Andrei Năstase, încalcă prevederile legislației electorale.

Guvernul nu va tolera implicarea funcționarilor publici și a angajaților statului în campania electorală în timpul orelor de muncă și nu va admite utilizarea resurselor administrative în campanie.

În Republica Moldova există 1.689 de localități unde sunt deschise 1.390 de farmacii. Totuși, distribuția lor nu este nici pe departe uniformă, majoritatea farmaciilor fiind amplasate în orașe și centre raionale.

Fructele şi legumele moldoveneşti, pe placul consumatorilor din diverse țări ale lumii.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4