Articole filtrate după dată: Joi, 31 Octombrie 2019

La nivel local, în 20-25 de raioane s-a convenit asupra unei înțelegeri de principiu cu privire la crearea majorității în consiliile raionale pentru alegerea președintelui de raion.

Preşedintele Igor Dodon consideră că actualmente nu există condiţii pentru reglementarea transnistreană, dar dialogul între Chişinău şi Tiraspol trebuie continuat.

Comisia Europeană a aprobat miercuri, 30 octombrie, la Bruxelles, acordarea Republicii Moldova a noii tranșe de suport bugetar de 24,85 milioane de euro.

Preşedintele Igor Dodon a declarat că problema asigurării republicii cu gaze după 1 ianuarie 2020.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Pentru a preveni situațiile de fraudă, deținătorilor de card de plată le este recomandat să activeze opțiunea de aplicare a limitelor valorice pentru operațiunile efectuate prin intermediul cardului.

Se fac morți în popușoi. Cazul tinerilor care zboară cu mașina pe străzi și împușcă este trecut pe linie moartă.

Consilierul președintelui Igor Dodon laudă comisia care a selectat cei patru candidați ce vor concura pentru funcția de procuror general.

Ucraina intenţionează să înceapă luni faza a doua a retragerii trupelor de pe linia de contact cu separatiştii pro-ruşi din estul ţării, a anunţat joi preşedintele Volodimir Zelenski, citat de DPA.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a cerut Rusiei să nu mai ofere sprijin separatiștilor din estul Ucrainei și să-i retragă trupele de pe teritoriul ucrainean.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele organizației obștești „Protecția consumatorului”, Piotr Guțul, afirmă că Sectorul de poliție nr.1 din Sectorul Centru, situat pe bd. Gagarin, 3 „a fost vândut”, lucru pe care îl consideră inadmisibil.

Pagina 1 din 4