Articole filtrate după dată: Luni, 28 Octombrie 2019

Problema conflictului transnistrean nu se rezolvă din cauza situației dezastruoase de la Chișinău, crede Oazu Nantoi, deputat în fracțiunea PAS, Blocul ACUM.

Candidatul la funcţia de primar al Chişinăului, Andrei Năstase, susţine că informaţiile privind majorarea tarifelor de călătorie în transportul public din Chişinău sunt doar zvonuri lansate de oponenţii săi.

Cei 16 candidaţi care râvnesc fotoliul procurorului general susţin proba interviului. Opt dintre ei îşi vor demonstra abilităţile astăzi, ceilalţi mâine.

Sportiva moldoveană Elena Cîlcic (87 kg) a devenit duminică, 27 octombrie, la București (România), campioană europeană Under-23.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Președintele Igor Dodon se întâlnește marți, 29 octombrie, cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Subiectele care vor fi discutate țin de așa numitul pachet „Berlin +”.

Noua conducere a Partidului Democrat (PDM) intenţionează să facă din acesta un partid autentic, de esenţă europeană, cu orientare socială, care să reprezinte în primul rând interesele oamenilor.

Fostul premier Ion Sturza îndeamnă chișinăuienii să voteze „geostrategic” la alegerile din turul 2 care vor avea loc duminica viitoare.

Chiar în timp ce filmul Joker este difuzat în cinematografe, masca personajului negativ deja celebru a apărut în demonstrațiile motivate politic din toată lumea.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Dorinţa Preşedintelui Igor Dodon de a folosi modelul austriac de neutralitate în Moldova este artificială şi retrogradă. Această opinie este împărtăşită de politologul Dionis Cenuşă.

Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar de Chișinău, anunță că-l va ataca din nou pe contracandidatul său la această funcție, Andrei Năstase, în instanța de judecată, pentru că acesta l-ar fi defăimat.

Pagina 1 din 4