Articole filtrate după dată: Joi, 17 Octombrie 2019

Termenul de activitate a Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale a fost extins cu 60 de zile.

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu a calificat raportul Comisiei Slusari privind frauda bancară drept „o ipocrizie”, deoarece „nu descoperă întreaga complexitate a lucrurilor care s-au petrecut”.

Pe măsură ce ne apropiem de ziua alegerilor locale generale și a celor parlamentare noi, este în creștere numărul posturilor de televiziune care fac partizanat politic, favorizând sau defavorizând anumiți concurenți electorali.

Prim-ministrul Maia Sandu speră că Moldova nu se va confrunta cu o criză a gazelor. Despre aceasta ea a declarat în ajun, la o emisiune de televiziune.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În anul 2019, creşterea economică a Moldovei va constitui 3,5%, iar inflaţia va fi de 4,9%.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Prim-ministrul Maia Sandu susţine că tentativa Partidului Democrat (PDM) de a exprima vot de neîncredere Guvernului ţine de "frica pe care o au democraţii faţă de raportul privind furtul miliardului".

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă, Alexandru Slusari, care a prezentat joi raportul acestei comisii în Parlament, a declarat că, în august 2019, "procuratura Moldovei a început în sfârşit investigarea reală a fraudei bancare".

Preşedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare omologului său turc Recep Tayyip Erdogan în care îl avertizează să încheie un acord cu militanţii kurzi din Siria pentru a evita astfel ca Washingtonul să distrugă economia Ankarei.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Vlad Plahotniuc va fi anunțat în căutare internațională, iar când va fi localizat va fi extrădat autorităților din Republica Moldova.

Scopul raportului Comisiei de anchetă privind elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar este de a curăța imaginea lui Veaceslav Platon și a lui Vlad Filat.

Pagina 1 din 4