Articole filtrate după dată: Miercuri, 16 Octombrie 2019

Şeful delegaţiei Parlamentului European pentru dezvoltarea relaţiilor cu Moldova, europarlamentarul român Siegfried Mureşan, a declarat că în următorii şapte ani, Uniunii Europeană ar putea aloca Moldovei de la 900 milioane până la 1 mlrd. de euro.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat la funcția de primar al Capitalei planifică să rezolve problema infrastructurii drumurilor din Chișinău.

Solicitarea procurorilor de schimbare a măsurii preventive în cazul deputatei Marina Tauber a fost respinsă de magistrați.

În prezent, există tendinţa ca totul ce era controlat anterior de Vlad Plahotniuc (fostul preşedinte al Partidului Democrat - "I.") să treacă în mâinile lui Igor Dodon (Preşedintele Republicii Moldova - "I."), susţine candidatul la funcţia de primar al Chişinăului din partea blocului ACUM, Andrei Năstase.

Locuitorii Transnistriei nu vor fi admişi în "serviciul civic de stat fără efectuarea serviciului militar".

Candidatul Ivan Diacov, fratele deputatului democrat Dumitru Diacov, l-a parodiat pe Vlad Plahotniuc și a dezvăluit că a primit un telefon foarte scump cu 3 numere de la fostul lider PDM.

Avem nevoie de mai multe analize a problemei deșeurilor, dar cu siguranță există și alte soluții care nu presupun incinerarea deșeurilor.

 Preotul din satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia, candidează pentru funcția de primar al localității. „Inițiativa nu a venit de la mine, dar din partea consătenilor”, spune Constantin Munteanu.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Vicepreşedintele Partidului Şor, Marina Tauber, susţine că autorităţile continuă să facă presiune asupra opoziţiei în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie.

În cel mult o lună și jumătate va fi elaborată o nouă metodologie de circulație a medicamentelor care va duce la scăderea prețurilor la acestea.

Pagina 1 din 2