Articole filtrate după dată: Marți, 15 Octombrie 2019

România este în continuare principalul partener comercial pentru Republica Moldova, exporturile către țara vecină continuând să crească și în primele 8 luni din 2019.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Cancelaria de Stat anunță concurs pentru ocuparea funcției de director al Instituției Publice „Agenția Servicii Publice”.

 După trei luni de deflaţie, în septembrie, în Transnistria a fost înregistrată o inflaţie de 0,89%.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În Moldova nu există vaccin antirabic! După ce un băiat de 11 ani din comuna Stăuceni, diagnosticat cu rabie, a murit în luna iulie la spital, medicii au tras un semnal de alarmă.

Înaintea alegerilor din 20 octombrie, bugetele locale sunt sărăcite cu zeci de milioane de lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Solistul formației Gândul Mâței a fost dur criticat de către un internaut după ce acesta a cântat la un concert organizat de partidul socialiștilor.

Dorin Chirtoacă acuză că sărbătoarea prilejuită de împlinirea a 583 de ani de la înființarea Chișinăului a fost „sponsorizată” de o companie afiliată lui Vlad Plahotniuc, iar acest lucru este unul rușinos pentru actuala guvernare.

Judocanii moldoveni Viorel Marinescu (55 de ani) şi Mihail Malear (75 ani), ambii la categoria supergrea, au devenit în week-end, la Marrakech (Maroc), campioni mondiali de veterani.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Situaţia critică din sistemul judiciar al Moldovei, cum ar fi nivelul înalt al corupţiei, necesită soluţii radicale, precum demararea unui proces de verificare a judecătorilor aflaţi în funcţie.

Mii de separatişti catalani furioşi au ieşit în stradă şi au încercat să blocheze aeroportul de la Barcelona, după condamnarea a nouă dintre liderii lor, luni, la pedepse cu închisoarea, găsiţi vinovaţi de tentativa de secesiune din Catalonia din 2017, relatează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4