Articole filtrate după dată: Luni, 20 Ianuarie 2020

Direcția pe care s-au concentrat procurorii în cauzele penale cu privire la frauda bancară nu a permis să aibă loc o investigație complexă și obiectivă cu referire la toți potențialii beneficiari ai „furtului miliardului”.

Pretinsele autorități de la Tiraspol nu vor interzice de pe 24 ianuarie accesul autovehiculelor înregistrate în dreapta Nistrului.

Un hub agroindustrial urmează să fie construit și echipat în R. Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Controalele de la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și de la Procuratura Anticorupție, efectuate timp de o lună, au scos la iveală încălcări grave.

Iurie Ciaika a demisionat din funcția de procuror General al Rusiei în legătură cu „schimbarea postului de muncă”. Anunțul a fost făcut de către serviciul de presă al președintelui Vladimir Putin în urmă cu câteva minute.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul Platforma DA "condamnă categoric oportunismul preşedintelui Igor Dodon, care, aflându-se la Moscova, a tratat telefonic cu liderul regiunii separatiste din Transnistria, renunţând de facto la respectarea normelor legale privind circulaţia autoturismelor din regiunea transnistreană".

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, susține că solicitarea transportatorilor de majorare a tarifului la călătoria cu transportul public în Chișinău este nejustificată și prezintă, în sine, un șantaj.

Ultimele creșteri la prețurile la carburanți reprezintă o evoluție normală, în condițiile în care de la 1 ianuarie s-au majorat accizele la produsele petroliere, susține premierul Ion Chicu.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În timp ce populația se confruntă cu un nou val de scumpiri a legumelor, fructelor, motorinei, benzinei, secretariatul Parlamentului a inițiat o procedură de achiziție a 110 tablete pentru angajații legislativului.

Propunerile actualului Guvern, prezentate în Conceptul reformei justiției și în proiectul de lege, prezintă o deviere majoră de la reforma justiției promovată de Guvernul Sandu.

Pagina 1 din 5