Articole filtrate după dată: Vineri, 17 Ianuarie 2020

Șeful statului, Igor Dodon, convoacă marțea viitoare Consiliul Suprem de Securitate.

„Suntem instituția cu cel mai mare număr de angajați, care zilnic au contact cu persoane care încalcă legea și este inevitabil ca acest număr să nu fie mai mare în comparație cu alte instituții”.

Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei "constată cu satisfacţie întoarcerea Chişinăului spre asimilarea practică a statutului de observator al Moldovei în Uniunea Economică Eurasiatică (UEEA), spre implicarea mai activă în activitatea CSI."

Presa din stânga Nistrului anunţă anularea interdicţiilor pentru maşinile cu numere transnistrene.

Șeful misiunii OSCE, Claus Neukirch, și-a exprimat îngrijorarea în urma anunțului făcut de autoritățile de la Tiraspol prin care vor interzice circulația automobilelor din R. Moldova să treaca prin puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina.

Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi, susține că Agenția Proprietății Publice a înaintat în luna septembrie o cerere de chemare în judecată împotriva SRL ,,Avia-Invest” privind nulitatea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Expertul în politici economice de la IDIS, Veaceslav Ioniță, explică detaliat de ce s-au scumpit peste noapte carburanții.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În urma anunțului făcut de autoritățile de la Tiraspol prin care vor interzice circulația automobilelor din R. Moldova să treaca prin puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina, Igor Dodon spune că vor fi identificate soluții de urgență.

După ce Ilian Cașu a venit cu o informație precum că activistul Mihail Bagas a devenit noul vicedirector la Regia Autosalubritate, o reacție asupra acestui subiectul a apărut și din partea Veronicăi Herța.

Prețurile la benzină și motorină s-au majorat din nou, în Republica Moldova, la 17 ianuarie, după o primă majorare la 10 ianuarie.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 5