Articole filtrate după dată: Vineri, 06 Martie 2020

Autoritățile de la Moscova cer pasagerilor cursei 9U 175 a companiei Air Moldova care au zburat pe 24 februarie din Chișinău spre Mosova, să sune de urgență ambulanța pentru a se verifica dacă nu s-au infectat cu COVID-19.

 Sub paravanul micșorării poverii furtului miliardului, se ascund idei meschine, susține deputatul Fracțiunii ACUM Platforma DA, Alexandru Slusari.

Salut votul responsabil al deputaților PSRM și PDM, care au susținut inițiativa mea privind reducerea poverii miliardului furat de pe umerii cetățenilor.

Gadgeturile inteligente, cum este telefonul mobil, pot contribuit la răspândirea unei epidemii precum cea de coronavirus, fără ca noi să ne dăm seama de pericol.

Deputații din grupul parlamentar Pro Moldova vor sesiza Curtea Constituțională pentru interpretarea prevederilor din Constituție cu privire la politica externă.

Proiectul Arena Chișinău ar fi fost demarat cu abateri de la legislație.

Scandalul de la Consiliul Municipal Chișinău continuă. După ce primarul Capitalei a postat pe o rețea de socializare că ar vrea să organizeze alegeri anticipate în CMC, Vasile Năstase a venit cu o altă propunere.

„Suntem gata să plătim pentru cercetări în matematică, fizică, chimie, biologie, medicină....și multe alte domenii! Nu irosim însă banii statului pentru pseudo-cercetători, înrolați în proiecte politice”.

Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la nivel global se apropie de pragul psihologic de 100.000, iar al deceselor de 3.400.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Lideru grupului parlamentar Pro Moldova, Adrian Candu, susține un briefing de presă.

Pagina 1 din 4