Articole filtrate după dată: Marți, 31 Martie 2020

Moldova solicită OSCE "să se implice în asigurarea accesului medicilor în localităţile amplasate în Zona de Securitate a conflictului transnistrean".

Camera inferioară a Parlamentului rus (Duma) şi-a dat acordul iniţial marţi pentru o propunere legislativă care îi va permite premierului să declare stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus, transmite dpa.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Prim-viceprim-ministrul şi ministrul Finanţelor, Serghei Puşcuţa, a declarat că nu toţi banii din creditul rusesc vor fi utilizaţi pentru reparaţia drumurilor şi dezvoltarea infrastructurii.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În perioada pandemiei de COVID-19 trebuie să respectăm cu strictețe 5 reguli generale recomandate de către OMS.

Statele Unite au devenit, în ultima săptămână, epicentrul pandemiei de coronavirus, înregistrând, în acest moment, peste 160.000 de cazuri confirmate de infectare și peste 3.000 de decese, scrie CNN.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

O femeie de 55 de ani din Tiraspol a decedat de COVID-19. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican din Transnistria cu pneumonie bilaterală.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, propune autorităților să mute spitalul de triere de la Moldexpo și să-l amenajeze în incinta noului complex sportiv Arena Chișinău, aflat în afara orașului.

Pandemia de coronavirus va încetini considerabil creșterea economică a Chinei, dar și a altor state asiatice, iar milioane de oameni riscă să fie aruncați în sărăcie, a avertizat Banca Mondială.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ministrul Sănătății din Bulgaria a emis un nou ordin care impune folosirea măștilor de protecție de către populație, în ciuda faptului că stocurile sunt limitate.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Starea de sănătate a 12 pacienți internați cu COVID-19 la Spitalul Clinic Republican înregistrează evoluții negative. La fel și starea altor 31 pacienți de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” este gravă.

Pagina 1 din 4