Articole filtrate după dată: Luni, 30 Martie 2020

În Republica Moldova au fost confirmate deja 298 de cazuri de coronavirus.

Jurnaliştii de la New York Times au adunat mai multe puncte de vedere ale experţilor cu privire la criza cu care se confruntă Italia şi Spania acum: prea mulţi pacienți, prea puţine ventilatoare.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

159 de conaționali au fost repatriați din Israel în Republica Moldova cu un avion charter. Zborul spre casă a avut loc astăzi.

După ce Tiraspolul a prelungit starea de urgență în regiune până pe 1 mai, Alexandru Flenchea susține că Chișinăul a acceptat că „Transnistria e o țară separată”.

Soroca a devenit cel mai afectat raion din R. Moldova de noul coronavirus.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus, se vor desfăşura între 23 iulie şi 8 august 2021, au anunţat, luni, CIO şi Comitetul japonez de organizare.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Tendința infecțiilor cu COVID-19 în R. Moldova este în creștere.

În China a fost organizată deja prima competiție după izbucnirea pandemiei, în decembrie 2019.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

În Statele Unite, numărul cazurilor confirmate de COVID-19 este de aproximativ 143 de mii, iar cel al deceselor, de aproape 2.500.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Agenții economici care au fost nevoiți să-și sisteze activitatea, urmare a restricțiilor antiepidemice impuse de autorități, vor fi scutiți, pe perioada stării de urgență, de impozitele și taxele pe salariul plătit angajaților în șomaj tehnic.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 7