Articole filtrate după dată: Miercuri, 25 Martie 2020

În Republica Moldova au fost confirmate deja 149 de cazuri de coronavirus.

Cetățenii care apelează la Linia Verde a ANSP pot beneficia de consiliere psihologică privind pandemia COVID-19.

Un bărbat din China a murit într-un autobuz din China în timp ce se ducea la muncă. Acesta a fost testat pozitiv cu un virus mai fatal decât COVID-19, care prezintă simptome similare, numit hantavirus.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis miercuri amânarea din cauza epidemiei de coronavirus a referendumului pentru modificarea Constituţiei.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Premierul Chicu recunoaște că R. Moldova s-ar putea confrunta cu o criză valutară, menționând că remitențele de peste hotare vor scădea, în același timp R. Moldova importă produse alimentare de peste un miliard de dolari.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Comisia pentru Situaţii Excepţionale a obligat întreprinderea de stat "Energocom" să asigure 100% din necesităţile Moldovei de energie electrică pentru următoarele trei luni, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Decizia de amânare pentru anul viitor a Jocurilor Olimpice de la Tokyo (Japonia) este salutată de antrenorii și sportivii moldoveni.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Un important test clinic a fost lansat pentru patru tratamente experimentale împotriva coronavirusului în mai multe țări europene. Ce implică aceste teste la scară mare și care sunt speranțele de a găsi un tratament pentru Covid-19, într-un grupaj realizat de agenția France-Presse.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Călătoriile cu transportul public municipal, troleibuze și autobuze, vor fi gratuite până pe 10 aprilie 2020.

Din momentul aprobării hotărârilor Comisiei pentru Situații de Urgență, poliția Republicii Moldova a întocmit peste 80 de procese verbale.

Pagina 1 din 6