Articole filtrate după dată: Joi, 19 Martie 2020

Rafturile sunt pline. Fiți calmi și nu cumpărați produse în cantități mari. Îndemnul vine din partea managerilor magazinelor alimentare din Chișinău.

După nouă luni în care fostul lider al Partidului Democrat a dispărut de pe scena publică, fără a se cunoaște locul aflării acestuia, Ambasada Statelor Unite în R. Moldova confirmă faptul că Vladimir Plahotniuc se află în prezent în SUA.

Apă-Canal Chișinău a desemnat un birou de avocați drept câștigător al procedurii de achiziții de servicii, chiar dacă biroul respectiv nu a depus oferta.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat azi într-o vizită de lucru la Bălți, l-ar fi amenințat cu răfuială pe viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin.

Directorul ANSP, Nicolae Furtună, a explicat într-un interviu cum are loc tratarea bolnavilor infectați cu virusul COVID-19. Potrivit epidemiologului, în prezent nu există un tratament specific, care să acționeze nemijlocit asupra infecției, dar medicii tratează pacientul în funcție de simptomele pe care le manifestă.

Autorităţile au pus interesele politice mai presus de luarea măsurilor necesare pentru combaterea epidemiei. De această opinie este deputatul independent, preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu.

Partidul "Congresul Civic" a înaintat trei cerinţe faţă de autorităţile moldoveneşti şi opoziţia parlamentară, care, în opinia lor, "nu au reuşit să elaboreze un plan de acţiuni clar şi inteligibil întru a face faţă combaterii pandemiei".

Deși concursul din acest an a fost anulat, interpreta Natalia Gordienko, care trebuia să ne reprezinte țara la Eurovision 2020, se pare că nu s-a întristat prea mult.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

De luni, în Moldova vor fi simplificate unele măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului în condiţiile stării de urgenţă.

După fotbaliștii echipei naționalei a Republicii Moldova, și tenismanul Radu Albot a trimis un mesaj de încurajare în perioada în care lumea este afectată de răspândirea coronavirusului.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT
Pagina 1 din 7